Relatietherapie

Relatietherapie Venray - Relatietherapeut Ietje

Relatietherapie Venray

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Venray?

Mijn naam is Ietje Deutz. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut ben ik geregistreerd bij de LVPW en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

De basis van een gezonde relatie is vertrouwen, eerlijkheid en een doeltreffende communicatie. Zonder dat kan een relatie geen stand houden.

Als je vastloopt in je relatie kan het goed zijn om samen met een therapeut te onderzoeken wat er precies is mis gegaan. Om je bewust te worden van ingesleten patronen en ieders eigen aandeel daarin, van verschillen in achtergrond, geschiedenis, karakter en van verschillende manieren van communiceren.


Relatietherapie

Leer beter omgaan met elkaar

Gun jezelf en je partner de kans om te leren beter met elkaar om te gaan. Leer om opnieuw te luisteren naar elkaar en aandacht voor elkaar te hebben, elkaar emotioneel weer te begrijpen en te steunen. Ontdek de kracht van je relatie en leer die kracht te gebruiken om problemen aan te pakken.

In mijn benadering heb ik respect voor beide partners en stem ik af op jullie behoeften. Samen bedenken we stappen die leiden naar verandering en verbetering met het doel je opnieuw met elkaar te verbinden.

Ik help jullie graag verder.


Ietje

Neem contact op